«Ειδικός Αγορητής στο σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού Οικονομικού ‘Ετους 2022» »

 In Δελτία Τύπου

«Η αύξηση του εισοδήματος θα έρθει μέσω της μείωσης των φορολογικών βαρών για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις αλλά και μέσω των κοινωνικών μέτρων που θεσπίζονται συνολικά. Κυρίως όμως προβλέπει αυτό που έλειπε την προηγούμενη τετραετία: αύξηση δηλαδή των επενδύσεων ώστε επιτέλους να δημιουργηθούν νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας» επισήμανε στην επιτροπή Οικονομικών για το σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο, «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022» ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι «είναι ο τρίτος προϋπολογισμός της ΝΔ και η χώρα μας βρίσκεται ήδη σε μία δυναμική πορεία ανάκαμψης με το δημόσιο χρέος να είναι και βιώσιμο και διαχειρίσιμο » .

Επίσης ανέφερε ότι «Οι δημοσιονομικές παρεμβάσεις που συντελούνται αποτελούν μία ολιστική προσέγγιση των αναγκών της κοινωνίας και κινούνται στη σφαίρα της κεντρικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης. Αποτυπώνουν τις βασικές δομικές μεταρρυθμίσεις του επόμενου έτους και δείχνουν την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Θέτουν τις βάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και συμβάλλουν στη θωράκιση της χώρας από εξωγενείς παράγοντες καθιστώντας την πιο δυνατή, πιο ανθεκτική και κοινωνικά πιο δίκαιη»!

Recent Posts