Η Ελλάδα άρχισε ήδη να χαμογελά!

 In Άρθρα

Από τις στήλες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» θέλω να πω καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αχαΐας που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία καθώς και τους 14.873 πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μου και με έστειλαν στο Κοινοβούλιο για άλλη μία θητεία!

Με συγκινήσατε με την στήριξή σας και μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω!

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όλους σας!

Σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Πάτρα, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Αχαγιά, τη Χαλανδρίτσα – όλο τον νομό μας – και κυρίως την καθημερινότητά σας που μπορεί άμεσα να βελτιωθεί. Θα αξιοποιήσω την νέα μου θητεία μαζί με τους συνεργάτες μου ώστε να έρθει μία νέα περίοδος ευημερίας και προόδου για τον νομό μας που του αξίζει!

Τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά! Οι πρώτες συναντήσεις του έχουν ως στόχο όσα δεσμεύθηκε στους πολίτες προεκλογικά: επενδύσεις για να έρθουν νέες δουλειές και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες!

Τα πρώτα νομοσχέδια έρχονται μόλις ξεκινήσει η θητεία της νέας βουλής: για τη νέα δομή της κυβέρνησης με μικρότερο κράτος και μετακλητούς, για λιγότερους φόρους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και για την κατάργηση του ασύλου της ανομίας στα Πανεπιστήμιά μας.

Περνάμε άμεσα από τα λόγια στα έργα φέρνοντας ένα άλλο δείγμα ήθους και ύφους στην εξουσία, ριζικά διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε την προηγούμενη τετραετία.

Χωρίς διορισμούς συγγενών, με αξιοκρατία και έλεγχο για όλους!

Έχουμε υψηλούς στόχους και το κεφάλι χαμηλά!

Η Ελλάδα άρχισε ήδη να χαμογελά!

Θα τα καταφέρουμε!

Recent Posts