«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και αποτελεσματικότητα»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινή Ενημέρωση» με τους Νίκο Υποφάντη και Πηνελόπη Γκάλιου, το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουλίου:

  • Μέρα – μέρα ξετυλίγεται ολόκληρο το κουβάρι του ψέματος και του λαϊκισμού της προηγούμενης κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριζε ότι είναι η κυβέρνηση των πολλών και των ασθενέστερων. Όμως, η πραγματικότητα απέδειξε ότι η πρώτη φορά αριστερά, από τη μια έδινε συντάξεις χηρείας των 170 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα είχε ψηφίσει να δίνονται μέχρι και συντάξεις των 24 χιλ. ευρώ μηνιαίως! Ευτυχώς, ήρθε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αποκαταστήσει την αδικία.
  • Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το ασφαλιστικό που προβλέπει τρεις πυλώνες: ο πρώτος είναι υποχρεωτικός και παραμένει δημόσιος με μειωμένες εισφορές. Ο δεύτερος που είναι επίσης υποχρεωτικός αφορά στο ανταποδοτικό κομμάτι και στους νέους ασφαλισμένους και υπάρχει δικαίωμα επιλογής μεταξύ είτε ενός δημόσιου φορέα είτε ενός ιδιωτικού. Ο τρίτος πυλώνας αφορά σε μια προαιρετική συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση που μπορεί κάποιος να αποκτήσει.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=6aTbdG1l2kw&feature=youtu.be

Recent Posts