Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

 In Δελτία Τύπου

Σε συνέχεια επαφών και συναντήσεων εργασίας με τους διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Αχαΐας ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε πλήρως για τον τρόπο λειτουργίας τους εν μέσω πανδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, Αθανάσιο Γεωργάκη, όπου ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Μάλιστα το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου) κατέθεσε σχετικό υπόμνημα για την καλύτερη ενημέρωση του βουλευτή.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ενημερώθηκε για την αυξημένη ετοιμότητα των νοσηλευτικών δομών του Γ.Ν. Αιγίου για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19 αλλά και για ορισμένες ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Συζητήθηκε η ανάγκη για περαιτέρω στελέχωση με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Ο Ιάσονας Φωτήλας ως αναπληρωτής τομεάρχης υγείας στέκεται πάντα αρωγός στο ΕΣΥ ενώ εκδηλώνει έμπρακτα τη στήριξή του σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της περίθαλψης των πολιτών.

Recent Posts