Συνάντηση με νέους και παλιούς φίλους σε καφέ της Πάτρας

 In Αχαϊα

Σε ρόλο οικοδεσπότη και πάλι o υποψήφιος βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας…

Συνάντηση με παλιούς αλλά και νέους φίλους είχε το βράδυ της Τετάρτης στο καφέ «Μυλωνάς» ο Ιάσονας Φωτήλας, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άμεση προσπάθεια της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να ανακουφίσει την κοινωνία από τα αβάσταχτα φορολογικά βάρη και να ξαναδώσει, ιδιαίτερα στη μεσαία τάξη, το «οξυγόνο» που έχει ανάγκη για να καταφέρει να ορθοποδήσει και να ενισχύσει την παραγωγικότητα της χώρας.

 

 

 

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω, δεν θα κόψουμε κανένα επίδομα και δεν θα γυρίσουμε ποτέ την πλάτη στους πιο αδύναμους πολίτες. Όμως η βασική μας διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εμείς, αφενός δεν θέλουμε μία κοινωνία επιδομάτων αλλά μία κοινωνία δουλειάς και προκοπής, ενώ αφετέρου, ξέρουμε πως μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα επιδόματα και πολύ καλύτερη κοινωνική πολιτική σε ένα πιο πλούσιο κράτος.

 

 

 

 

 

Και το κράτος γίνεται πιο πλούσιο, όταν και οι πολίτες του γίνονται πιο πλούσιοι. Δεν υπάρχουν πλούσια κράτη με φτωχούς πολίτες…» ανέφερε ο κ. Φωτήλας.

Recent Posts