« Συνάντηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη »

 In Δελτία Τύπου

O Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Αρχικά ο κ. Φωτήλας ενημέρωσε τον Υπουργό για θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πατρών για το φοιτητικό εστιατόριο, υγρομονώσεις, ενανθρακώσεις και την ανάγκη στήριξης του Πανεπιστημίου με επιστημονικό εξοπλισμό. Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον Υπουργό και για τη σημαντική και συστηματική εργασία που πραγματοποιείται στον χώρο της αναβάθμισης των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ. Πιερρακάκης ενημέρωσε το Βουλευτή Αχαΐας για όλες τις εξελίξεις και τις δρομολογημένες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου. Επίσης ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την εθνική στρατηγική και την εκστρατεία ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας, τη δυνατότητα πλέον των φοιτητών να παίρνουν βεβαίωση φοίτησης μέσω του Gov.gr κ.α.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο υπουργός κ. Κυριάκος Πιερρακάκης συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την προώθηση προς επίλυση όλων των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του στην Αχαΐα.

Recent Posts