«Αδιανόητο δημοσιογράφος δημόσιου ΜΜΕ να χυδαιολογεί κατά πολιτικού αρχηγού»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ, στην εκπομπή «Χώρα Εν Καμίνω» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, το βράδυ της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου:

  • Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο οφείλουν να εκφράζουν μεν θέση χωρίς όμως να διατυπώνουν χυδαιότητες κατά πολιτικών αρχηγών. Για το λόγο αυτό ήταν εντελώς άστοχη η συμπεριφορά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο κ. Παππάς, δεν έκανε καμιά δήλωση που να καταδικάζει την χυδαιότητα αυτή.
  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφερε, ψήφισε και καλείται να εφαρμόσει τις περικοπές των συντάξεων. Εάν τελικά καταφέρει να μη τις εφαρμόσει, δεν θα αποτελέσει επιτυχία της αλλά το αυτονόητο – κάτι δηλαδή που από την αρχή δεν έπρεπε να έχει συμβεί.
  • Ποιος είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ χαίρεται για το «μαξιλάρι» μερικών δις από το 3ο μνημόνιο που εφήρμοσε; Ότι πήρε παράταση στην εξουσία για λίγους ακόμη μήνες; Αυτό είναι το σημαντικότερο ή η εξαθλίωση που έχει επέλθει στον ελληνικό λαό;

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=UW8fHp4vr0I&feature=youtu.be

Recent Posts