Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για την άρνηση του δημάρχου κ. Πελετίδη να συμφωνήσει για την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη της Πάτρας

 In Δελτία Τύπου

Η έλευση του φυσικού αερίου στην Αχαΐα μέσω αγωγού και ειδικά στην Πάτρα αναγνωρίζεται από όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας και πολιτικής ένταξης, μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Θα βάλει την πόλη μας στον χάρτη των νέων μορφών ενέργειας, πιο φθηνών και ταυτόχρονα πιο φιλικών προς το περιβάλλον. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να είναι η πρόσβαση σε αυτό των επιχειρήσεων της βιομηχανικής περιοχής της Πάτρας (ΣΕΒΙΠΑ) που θα είχε θετικά αποτελέσματα στη μείωση του ενεργειακού κόστους αλλά και στις συνθήκες εργασίας των εκεί χιλιάδων εργαζομένων.

Δυστυχώς, όμως, ο δήμαρχος Πατρέων στέκεται απέναντι στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών αρνούμενος να συμφωνήσει στις σχετικές ενέργειες και να δει το πραγματικό δημόσιο συμφέρον της πόλης και του νομού μας. Ο ρόλος όμως του δημάρχου της πόλης δεν είναι να χωρίζει αλλά να ενώνει και να στέκεται αρωγός στην επίλυση των ώριμων αιτημάτων των πολιτών. Ας το συνειδητοποιήσει σύντομα, γιατί βλάπτεται η πόλη μας στο σύνολό της και όχι αυτός.

Recent Posts