Δελτίο Τύπου Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή ΝΔ Αχαΐας, για την αποκατάσταση της μαρίνας της Πάτρα ύστερα από τη συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο

 In Δελτία Τύπου

Η αποκατάσταση της μαρίνας της Πάτρας ύστερα από την πρόσφατη θεομηνία και την ολοκληρωτική καταστροφή της αποτέλεσε το θέμα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο στους Βουλευτές Αχαΐας και τη δημοτική αρχή της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα στηρίξει την αποκατάσταση της μαρίνας της Πάτρας με το ποσό των 800.000€.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης ο Ιάσονας Φωτήλας Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας δήλωσε: «Για άλλη μία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Κυβέρνηση δείχνει το ενδιαφέρον της για έναν από τους πλέον ζωτικούς χώρους της Πάτρας. Η προσπάθεια όμως για μία ολοκληρωμένη και οργανωμένη μαρίνα θα πρέπει να συνεχιστεί έως ότου η πόλη μας αποκτήσει την μαρίνα που της αξίζει. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα πρέπει να λείπει κανείς και ταυτόχρονα οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν στη διάθεσή μας και σε τοπικό επίπεδο. Όλοι ξέρουμε τις τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές της μαρίνας μας καθώς επίσης και τα οφέλη που θα προκύψουν από την αξιοποίησή της.

Δεν εφησυχάζουμε και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε. Παραμένω αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας και του νομού και που υλοποιείται για το συμφέρον των πολιτών.»

Recent Posts