«Επίσκεψη Ιάσονα Φωτήλα στο ΚΕΤΧ και την 76 ΜΕ»

 In Δελτία Τύπου

Ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΕΤΧ προκειμένου να συναντηθεί με το νέο διοικητή, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τούντα.

Ο κ. Φωτήλας αρχικά ευχήθηκε στο νέο διοικητή καλή επιτυχία στο έργο του, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του συνολικά στο προσωπικό του ΚΕΤΧ για το πολυεπίπεδο έργο που παράγει.

Ο Διοικητής από την πλευρά του ενημέρωσε εκτενώς το Βουλευτή για το έργο που παράγεται εντός του στρατοπέδου αλλά και τις προσπάθειες που συνεχίζονται για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, κ. Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε την 76 ΜΕ όπου συναντήθηκε με το διοικητή, Συνταγματάρχη κ. Δημήτριο Κατσαριώτη και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στρατοπέδου και φυσικά για τη δυναμική του και το έργο που επιτελείται.

Ο κ. Φωτήλας και οι διοικητές Ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας και Συνταγματάρχης  Δημήτριος Κατσαριώτης του ΚΕΤΧ και της 76 ΜΕ συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή για την προώθηση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και ο πρώτος δεσμεύτηκε να συμβάλει στους στόχους τους.

Recent Posts