Επίσκεψη στις μονάδες υγείας της Φθιώτιδας

 In Δελτία Τύπου

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες 10/12/2018 ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος του στις μονάδες υγείας της Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ι. Φωτήλας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να συζητήσει με τη Διοίκηση του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας, το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τους και άκουσε από κοντά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο βουλευτής άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις των εργαζομένων όπως τις ελλείψεις σε φάρμακα και αναλώσιμα και τις εξαντλητικές ώρες εργασίας των. Στο τέλος της περιοδείας υπήρξε συνάντηση με στελέχη και φορείς της ΝΔ αλλά και με τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό σύλλογο.

Ο Ιάσονας Φωτήλας συνεχίζει το οδοιπορικό μαζί με τον Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας (ως αναπληρωτής Τομεάρχης υγείας) με σκοπό να γνωρίσει τις δομές και τις μονάδες υγείας, να ενημερωθεί για όλα τα σχετικά θέματα, να συζητήσει και να αναλύσει προτάσεις για το μέλλον της υγείας στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια αυτή όλοι είναι χρήσιμοι, στελέχη και φίλοι ώστε να μπουν στέρεες βάσεις για μια σύγχρονη και ασθενοκεντρική υγεία. Βάσεις που να βασίζονται στη αλήθεια και στις πραγματικές ανάγκες.

Recent Posts