«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται – Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

 In Δελτία Τύπου
Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του OPEN BEYOND «Ώρα Ελλάδος» με τους δημοσιογράφους κ.κ. Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, το πρωί της Τετάρτης 3 Μαρτίου:
– Αρχικά αναφέρθηκε στον εκβιασμό της κυβέρνησης από τον Δ. Κουφοντίνα και στην εντύπωση που θέλει να δώσει και αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η εγκληματική του δράση είχε πολιτικό χαρακτήρα.
– Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «δώρισε» στον Δ. Κουφοντίνα το προνόμιο να επιλέγει την φυλακή όπου θα εκτίσει την ποινή του – κατά το δοκούν -, στέλνοντας τον από τις φυλακές ανηλίκων μέχρι τις αγροτικές φυλακές. Επίσης, του χορηγούσε άδειες προκειμένου να κάνει βόλτες προκλητικά στα σημεία που είχε τελέσει τις ανθρωποκτονίες.
– Τρομαχτικό είναι το φαινόμενο όπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Δρίτσας, ενδύει τον βίο και τη δράση του Δ. Κουφοντίνα με έναν πολιτικό μανδύα, προσβάλλοντας τη μνήμη και τις οικογένειες των θυμάτων. Ο κ. Δρίτσας τόλμησε να δώσει πολιτική υπόσταση στη δράση των εγκληματιών της 17 Νοέμβρη, λέγοντας μάλιστα πως τα θύματα ήταν ως επί το πλείστον δεξιοί. Εκείνο που δε διευκρίνισε είναι πόσο ηθικό θεωρεί το θάνατο ανθρώπων ανεξαρτήτως εάν οι ιδεολογίες τους είναι δεξιές ή αριστερές.
Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=KylM0lvnaqc
Recent Posts