«Η ενίσχυση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του αεροδρομίου Αράξου στο επίκεντρο της συζήτησης»

 In Δελτία Τύπου

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Αράξου Γιώργου Γκουβίτσα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του αεροδρομίου αλλά και τις άμεσες ανάγκες του εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στους νέους πυλώνες φωτισμού του αεροδρομίου οι οποίοι έχουν πλημμελή στήριξη, ενώ οι παλαιότεροι χρήζουν επισκευής στα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον στα προβλήματα που παρουσιάζονται και στις κλιματιστικές μονάδες των κτιρίων άφιξης και αναχώρησης, από την έλλειψη υλικών συντήρησης. Ενώ ο αερολιμενάρχης δεν  παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποψίλωση που επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί στον απαλλοτριωμένο χώρο των 260 στρεμμάτων, καθώς και στον έλεγχο των συστημάτων πυρόσβεσης.

Από την πλευρά του, ο Ιάσονας Φωτήλας δεσμεύτηκε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες  ώστε άμεσα να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την επίλυση των προεκτεθέντων προβλημάτων αλλά και να στηρίξει την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου του Αράξου.

Ο κ. Φωτήλας και ο κ Γκουβίτσας συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή για την προώθηση θεμάτων του αερολιμένα και της περαιτέρω ενίσχυσής του.

Recent Posts