«Η κυβέρνηση της ΝΔ αποκαθιστά αδικίες της προηγούμενης κυβέρνησης»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου:

  • Είναι στα όρια του αστείου να κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ στην δύο μηνών κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που αποκαθιστά τις αδικίες στις συντάξεις χηρείας, όταν επί 4,5 χρόνια μείωσαν τις συντάξεις τους και μόνο παραμονή των εκλογών σκέφτηκε ο κ. Τσίπρας να τάξει την επαναφορά τους.
  • Η κυβέρνηση διακρίνεται από ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλύσει το σχέδιο για μειώσεις στη φορολογία σε όλους του πολίτες και στην τόνωση των επενδύσεων.
  • Είναι τεράστιο ζήτημα το μεταναστευτικό – προσφυγικό στα νησιά. Καταρχάς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρει στην ενδοχώρα μέρος των προσφύγων, αφού δεν μπορούν να στοιβάζονται στη Μόρια της Λέσβου και στα άλλα νησιά σε άθλιες συνθήκες. Πρέπει όμως να πιεστεί η Τουρκία να εφαρμόσει τη συμφωνία με την Ε.Ε και πρέπει να υπάρξει επαναπροώθηση όσων δεν δικαιούνται άσυλο – κάτι που δεν γινόταν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=1XKSDbdmc50&feature=youtu.be

Recent Posts