Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας εγγύηση μεγάλης ανάπτυξης για τη χώρα

 In Συνεντεύξεις

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Απευθείας» της τηλεόρασης της ΕΡΤ1 με τους Μάριον Μιχελιδάκη και Κώστα Λασκαράτο, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουνίου.


– Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πει αλήθεια ούτε εκ παραδρομής: αναγκασμένος από τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές δήλωνε ότι την επομένη του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών θα προκήρυσσε εκλογές, αλλά μετά άλλαξε την ημερομηνία που θα πήγαινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
– Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νομοσχέδια που τα είχε στα «συρτάρια» για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είμαστε επί της ουσίας σε προεκλογική περίοδο. Η μόνη επιδίωξή της είναι να κάνει «μικροκομματικά δωράκια».
– Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να προβεί σε απολύσεις. Αντίθετα, θα κάνει στοχευμένες προσλήψεις.
– Δεν πρέπει ο κανόνας να είναι το επίδομα και η εξαίρεση η εργασία. Στόχος είναι ο κανόνας να είναι η καλοπληρωμένη εργασία και η εξαίρεση το επίδομα.
– Ήδη η αγορά έδειξε την εμπιστοσύνη της στην επόμενη κυβέρνηση, αφού μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όλοι οι δείκτες ανέβηκαν. Είναι ο προάγγελος ότι όταν θα γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα υπάρξει πολύ μεγάλη ανάπτυξη.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον κάτωθι σύνδεσμο:

Recent Posts