“Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας”

 In Δελτία Τύπου

Επίσκεψη στη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνάντησε τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Παππά και τον Αντιπρόεδρο κ. Στέλιο Τζιβγινίδη. Συζήτησαν για θέματα επικαιρότητας καθώς και για θέματα που αφορούν τον κλάδο των οικονομολόγων. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως γύρω από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η ενεργειακή κρίση στις επιχειρήσεις της Αχαΐας και εν γένει της Δυτικής Ελλάδος όπως επίσης και στο θέμα του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών. Συζήτησαν επίσης σχετικά με την αύξηση των δόσεων των οφειλών των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η συζήτηση συνεχίστηκε με την ανάπτυξη των θέσεων – διεκδικήσεων του επιμελητηρίου για θέματα του κλάδου.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας πραγματοποίησε συνάντηση με τη ΔΗΚΙΟ, σε συνέχεια και της συνάντησης που είχαν στην Αθήνα με τον Υπ. Οικονομικών κ. Χρήστο Σταΐκούρα προκειμένου να κάνουν στον Βουλευτή γνωστές τις θέσεις τους και το πλαίσιο των διεκδικήσεων τους.

Συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την υλοποίηση στόχων που εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στο επάγγελμα των οικονομολόγων και των λογιστών. Ο βουλευτής εξέφρασε την ελπίδα ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία όλων των παρατάξεων.

Recent Posts