«Ο προϋπολογισμός, οικονομικού έτους 2022, δημιουργεί ένα αίσθημα ρεαλιστικής αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας»

 In Δελτία Τύπου

«Ο φετινός προϋπολογισμός σηματοδοτεί την υπέρβαση της υγειονομικής κρίσης και καταγράφει την μετάβαση της οικονομίας από την ισχυρή ανάκαμψη του ‘21 στην υψηλότερη και διατηρήσιμη ανάπτυξη προς όφελος όλων των πολιτών και κυρίως προς το συμφέρον της νέας γενιάς» επισήμανε στην Ολομέλεια για την «Κύρωση Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022» ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, ως ειδικός αγορητής.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι « με τον προϋπολογισμό του 2022 συνεχίζουμε την πολιτική που αποδεδειγμένα φέρνει αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στηρίζουμε το σύνολο της κοινωνίας, στεκόμαστε αρωγοί σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, απορροφώντας όλους τους οικονομικούς κραδασμούς επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά έναντι όλων των προκλήσεων. Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και με τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό με μια δέσμη μέτρων που ανταποκρίνονται πλήρως και επαρκώς στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας ».

Επίσης ανέφερε ότι «ενισχύσαμε το πραγματικό εισόδημα των πολιτών, ως αποτέλεσμα της

μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, της αναστολής εισφοράς αλληλεγγύης, της μείωσης φορολογίας εισοδήματος για φυσικά και νομικά πρόσωπα όπως και της μείωσης του ΕΝΦΙΑ».

Recent Posts