Ο υποψήφιος Βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας με την ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας στο IONIAN TV

 In Συνεντεύξεις

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV Πάτρας.

– Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης για τα συμφωνίας των Σκοπίων, δήλωσε ότι ήταν μια πολύ κακή για τη χώρα διαπραγμάτευση και συμφωνία και ότι ο διπλωμάτης κρίνεται από τα αποτελέσματα. Παραχωρήσαμε γλώσσα, παραχωρήσαμε εθνότητα, συν το όνομα.

– Για τη μεσαία τάξη η ΝΔ ήταν αυτή που μείωσε όλους τους φόρους, μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, ο κ. Τσίπρας το πήρε από το 13% το πήγε στο 24%, μείωσε το φόρο των επιχειρήσεων στο 25%, ο κ. Τσίπρας το πήγε στο 29%, μείωσε την προκαταβολή στο 50% όταν ο κ. Τσίπρας το πήγε στο 100% και τώρα λέει δώστε μου άλλα 4 χρόνια για να τα πάω εκεί που τα βρήκε από τον κ. Μητσοτάκη… Ένας άνθρωπος για να έρθει να επενδύσει στη χώρα πρέπει να του πεις ότι δεν θα του παίρνεις 8 ευρώ στα 10. Θα πρέπει να μειώσουμε τους φόρους!

– Για την ανάπτυξη ρόλο θα παίξει εκτός από την οικονομία και ασφάλεια του πολίτη. Γιατί εδώ έχουμε ένα ποινικό κώδικα που τιμωρεί περισσότερο τον άνθρωπο που τρέχει στην εθνική παρά εκείνον που μπαίνει στα σπίτια και κλέβει.

– Η ΝΔ πιστεύει ότι τα πλεονάσματα μέχρι το 2023, του 3,5%, πρέπει να μειωθούν, να φτάσουμε στο 2%-2,5%! Ο μόνος τρόπος είναι να έρθει ανάπτυξη, ρυθμού τουλάχιστον 4%!

– Ο νόμος Κατρούγκαλου είναι τιμωρητικός για εκείνον που εργάζεται, γιατί λέει ότι όσο περισσότερο εργάζεσαι τιμωρείσαι!

– Αρκούσε μόνο η νίκη των ευροεκλογών για να αλλάξει το επενδυτικό κλίμα στη χώρα! Φανταστείτε τι θα γίνει με την νίκη των εθνικών εκλογών! Φανταστείτε τι θα γίνει εάν πραγματικά υπάρχει και μια πολιτική που θα είναι φιλοεπενδυτική, που θα πατάξει τους φόρους και τη γραφειοκρατία!

– Αναφέρθηκε στην εσωκομματική μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αφορμή της υποψηφιότητας του και την πίστη στο πρόσωπο του, να τον φέρει, μετά τη διαγραφή του από το ΠΟΤΑΜΙ, στην ΝΔ.

– Στις 26 Μαΐου νίκησε η ΑΛΗΘΕΙΑ! Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη χώρα να απαλλαγεί από όλους αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους που για να υπάρξουν πρέπει να κατασκευάσουν έναν εχθρό. Και η επόμενη μέρα να βρει την Ελλάδα ενωμένη! Γιατί μόνο ενωμένοι οι Έλληνες κατάφεραν κάτι και αυτό πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό του πίστωσε ο Ελληνικός λαός!

– Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί πολλά πράγματα για την Αχαΐα!

– Για εμένα πολιτική είναι να συνειδητοποιείς τους ψιθύρους της ιστορίας την ώρα που αυτή ακριβώς γεννιέται, και να παίρνεις θέση, χωρίς φόβο αλλά με ΠΑΘΟΣ!

– Οι πολίτες με έχουν αγκαλιάσει… καταρχάς να πω ότι με έχει αγκαλιάσει το κόμμα της ΝΔ. Αλλά αυτό είναι κάτι που κατόρθωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να μη χρειάζεται σήμερα να είσαι μόνο δεξιός για να ψηφίσεις ΝΔ. Χρειάζεται να είσαι λογικός!

– Την ιδέα για την ανοιχτή εκδήλωση στα Ψηλά – Αλώνια την βρήκε η γυναίκα μου! Στο ηλιακό ρολόι, εκεί που μεγαλώσαμε, εκεί που ερωτευτήκαμε, που παίξαμε, που κάναμε τα πάντα! Η γυναίκα μου είναι ο αφανής ήρωας! Δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα εάν δεν ήταν η Κωνσταντίνα στο πλάι μου!

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον κάτωθι σύνδεσμο:

Recent Posts