«Παπατζιλίκι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συντάξεις»

 In Χωρίς κατηγορία

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουλίου:
• Το σημαντικό είναι ο πολίτης να αξιολογεί τους Υπουργούς αλλά και τους βουλευτές της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό.
• Και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ανδρώθηκαν με ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό και γι’ αυτό πρέπει να καταψηφισθούν. Αν όμως ειλικρινά πιστεύει η κυβέρνηση ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες και ευνοούν τη μη εφαρμογή της μείωσης των συντάξεων, ιδού «πεδίον δόξης λαμπρόν» να ψηφίσουμε όλοι μαζί τη σχετική τροπολογία της ΝΔ που κατατέθηκε εχθές στη Βουλή. Η αντιπολίτευση δίνει χείρα βοήθειας επί της ουσίας στην κυβέρνηση σε αντίθεση με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που κάνουν παπατζιλίκι με τις συντάξεις, εμπαίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους.
• Εάν η πλευρά των Σκοπίων τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε, τότε είναι προφανές πως παράγονται έννομα – και μη αναστρέψιμα αποτέλεσμα – που δεν θα μπορούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, που έδωσαν την εξουσιοδότηση στους κ. κ Τσίπρα και Κοτζιά, να μετανιώσουν εκ των υστέρων.
• Συμφωνούμε με τον κ. Δημήτρη Καμμένο ότι πρέπει να απομακρυνθεί αυτή η κακή κυβέρνηση, αλλά ο στόχος αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί από το όποιο κόμμα δημιουργήσει ο ίδιος.

Recent Posts