Περιοδεία του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στη Χαλανδρίτσα του δήμου Ερυμάνθου

 In Χωρίς κατηγορία

Στη Χαλανδρίτσα – έδρα του δήμου Ερυμάνθου – περιόδευσε την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας συνοδευόμενος από το τοπικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης κ. Παναγιώτη Λαλιώτη.

Ο βουλευτής ξεκίνησε την περιοδεία του συναντώντας τον δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θεόδωρο Μπαρή. Συζήτησαν εκτενώς – παρουσία και τοπικών στελεχών της αυτοδιοίκησης – για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος στον πρωτογενή τομέα και ειδικά για την επίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού στα αγροτικά προϊόντα, τα οποία πρέπει να στηριχτούν.

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Φωτήλας επισκέφθηκε διαδοχικά το Αστυνομικό Τμήμα, το Δασαρχείο και την έδρα του Πυροσβεστικού κλιμακίου καθώς και το Κέντρο Υγείας της Χαλανδρίτσας. Ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των δομών σχετικά με θέματα που τους αφορούν.

Επισκέφθηκε και τοπικούς οικισμούς, όπως των Τσαμαίικων, όπου είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά την τοπική πρότυπη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων.

Μετά την επίσκεψη στις δομές και στους οικισμούς, ο Ιάσονας Φωτήλας περιόδευσε στο κέντρο της Χαλανδρίτσας όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους – κατοίκους της περιοχής. Ο βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις τους και ενημέρωσε για τη συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να τονώσει την οικονομία της χώρας.

Recent Posts