«Πλειοδοσία ανεύθυνου λαϊκισμού στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» με τους δημοσιογράφους κ. κ. Μπάγια Αντωνοπούλου και το Νίκο Ρογκάκο, καθώς και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «OnLine» με την κ. Μάινα Μπάρμπα το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου:

  • Ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ θα τάξει στους πάντες τα πάντα. Ξέρει άλλωστε ότι θα δε θα τα εφαρμόσει ποτέ, αφού δεν θα βρίσκεται στην εξουσία σε λίγους μήνες. Κανείς όμως δεν τον πιστεύει όταν για μιλάει για επενδύσεις ή φοροαπαλλαγές αφού αποδεδειγμένα έκανε την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην εξοντωτική φορολογία πολιτών και επιχειρήσεων. Επιπλέον, η χώρα δεν έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότησή της μετά το τέλος του 3ου μνημονίου.
  • Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να στιγματίζονται κομματικά τα συλλαλητήρια στη ΔΕΘ και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά. Το περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν οι κ.κ Τσίπρας – Κοτζιάς και στήριξε ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτεται αυτές τις ημέρες ήταν αυτό που επιθυμούσαν οι γείτονες από το 2008, δηλαδή αναγνώριση μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας. Ο πρωθυπουργός κ. Ζάεφ ήταν μάλιστα αποκαλυπτικός λέγοντας στους συμπατριώτες του ότι πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία στο δημοψήφισμα στα Σκόπια, γιατί αν έρθει ο κ. Μητσοτάκης στην κυβέρνηση δεν θα ψηφιστεί!
  • Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για την ονομασία της Μακεδονίας όταν έρθει στη Βουλή από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής του ΑΝΤ1 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=ElAmrNVAe80&feature=youtu.be

και στον ΣΚΑΙ εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=BcDyMGiWTbQ&feature=youtu.be

Recent Posts