Πρόγραμμα περιοδειών Ιάσονα Φωτήλα Πέμπτη –Παρασκευή 21-22/03/19

 In Δελτία Τύπου

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε πόλεις της Ελλάδας ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και αναπλ. Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό την προώθηση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα Πέμπτη, 21/3, ο βουλευτής βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς της υγείας. Το απόγευμα στις 6μ.μ στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου θα παρουσιάσει μαζί με τον Τομεάρχη Υγείας και βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, το εν θέματι πρόγραμμα του κόμματος και έτσι δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην Πάτρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Αύριο Παρασκευή, 22/3, ο Ιάσονας Φωτήλας θα βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. Από κοινού θα περιοδεύσουν σε κοινωνικές δομές του νομού και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνει εκεί η Νέα Δημοκρατία για την υγεία, τον αθλητισμό και την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

Recent Posts