Συνεισφορά Ιάσονα Φωτήλα βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και συνεργατών του στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

 In Δελτία Τύπου

Ζούμε μία πρωτοφανή στα χρονικά της ανθρωπότητας πανδημία του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει αρνητικά την οικονομία και την κοινωνία στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Η ελληνική κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ένα μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης όλων των συμπολιτών μας που πλήττονται από την παρατεταμένη κρίση, ενώ και ο ιδιωτικός τομέας δίνει το δικό του παρόν στη μεγάλη μάχη με δωρεές και χορηγίες.

Θέλοντας να συνεισφέρω στο κοινό καλό, συγχαίρω και επικροτώ ένθερμα την απόφαση του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – από κοινού με τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς – να αποδώσουν το ήμισυ του μισθού τους τον Απρίλιο και τον Μάιο, στον ειδικό λογαριασμό που έχει φτιαχτεί για τον σκοπό αυτό. Είναι μία πράξη ύψιστης συμβολικής σημασίας για την αλληλεγγύη που πρέπει να δείξουμε όλοι μας, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, στον αγώνα κατά του ιού.

Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα επίσης ότι και οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε Πάτρα και Αθήνα, θέλησαν οικειοθελώς να αποδώσουν σε ένδειξη αλληλεγγύης μέρος του μισθού τους. Θα το καταβάλουν και αυτοί στον κοινό λογαριασμό.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε τον ύπουλο εχθρό!

Μένουμε σπίτι και τηρούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων!

 

Recent Posts