Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα δοθεί μήνυμα από όλους τους Έλληνες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας

 In Συνεντεύξεις

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ» της τηλεόρασης της ΕΡΤ1 με τους Μάνο Νιφλή και ο Κώστα Αλατζά, το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου.

– Η Νέα Δημοκρατία δεν εφησυχάζει καθόλου με το εξαιρετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το πρωί της 7ης Ιουλίου η κάλπη των εθνικών εκλογών θα είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει μέχρι το βράδυ. Και το μήνυμα θα δοθεί όχι από τους λίγους ή τους πολλούς, θα δοθεί από όλους τους Έλληνες. Είμαστε ενάντια στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για πόλωση και διχασμό.
– Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο σύμπλευσης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργούς όπως τον κ. Πολάκη, τον κ. Κατρούγκαλο και τον κ. Παππά. Σε αυτό το θέμα πρέπει να υπάρξει σαφής τοποθέτηση από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης και κυρίως το ΚΙΝΑΛ.
– Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να μειώσει τους φόρους, να φέρει επενδύσεις και νέες δουλειές, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο κόμματα έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον κάτωθι σύνδεσμο:

Recent Posts