7 ημέρες ψέματα την εβδομάδα ο κ. Τσίπρας

 In Συνεντεύξεις

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Απευθείας» της τηλεόρασης της ΕΡΤ1 με τους Μάριον Μιχελιδάκη και Κώστα Λασκαράτο, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου.

– Το παιχνίδι παραπληροφόρησης του Μαξίμου και του κ. Τσίπρα για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απίστευτο. Δεν αντέχει, όμως, σε σοβαρή κριτική η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν ο κ. Μητσοτάκης έταξε 7 ήμερη εργασία στους πολίτες λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Μάλιστα αυτά τα λένε τη στιγμή που στην επιχείρηση αυτή οι εργαζόμενοι δουλεύουν 37 ώρες αντί 40, και έχουν ακόμα περισσότερες μέρες ξεκούρασης χωρίς μείωση μισθών! Άλλωστε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την συμφωνία εργαζομένων – επιχείρησης ώστε το εργοστάσιο να παραμένει 7 ημέρες ανοιχτό!

– Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα και για την υγεία. Όλοι γνωρίζουμε γιατί πραγματικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε περιοχές όπως στην Αρτα, δεν φτιάχνεται ο αξονικός τομογράφος, ώστε να αναγκάζονται οι πολίτες να καταφεύγουν σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο. Εμείς αντίθετα, προτείνουμε την εισαγωγή αντίστοιχων μηχανημάτων από τον ιδιωτικό τομέα – όπου είναι αναγκαίο, και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να αγοραστούν από το κράτος -, γιατί έτσι μπορεί με τη συμφωνία το δημόσιο να εξοικονομήσει πολύτιμους πόρους που μπορούν να διατεθούν στην βελτίωση της φροντίδας των πολιτών.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον κάτωθι σύνδεσμο:

Recent Posts