«Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε Αιγείρα και Ακράτα»

 In Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα πραγματοποίησε περιοδεία σε Αιγείρα και Ακράτα. Στο κλιμάκιο μετείχαν ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Κουκούβελας, ο τομεάρχης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Λοτσάρης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, η αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αιγιαλείας Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη και  η υπεύθυνη επιστημονικών και παραγωγικών φορέων της ΔΗΜ.ΤΟ Αιγιάλεια Θεώνη Σμυρνιώτη καθώς επίσης και άλλα στελέχη της κομματικής οργάνωσης της περιοχής.  

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Αιγείρα, το κλιμάκιο συναντήθηκε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και κατέληξαν σε καφέ της περιοχής όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών.  Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Ακράτα σε προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και επόμενη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωσης με τους πολίτες της Ανατολικής Αιγιάλειας από το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 29/05 και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο «Ακράτα Beach».

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων έγινε σαφές ότι μετά τις Ευρωεκλογές υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά ζητήματα  που θα τεθούν και έχουν να κάνουν με την κατεύθυνση που θα πάρει η Ε.Ε. σε κρίσιμους τομείς. Μιλάμε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ευρωπαϊκή Αμυντική Πολιτική, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μετανάστευση, την ανταγωνιστικότητα και το μέλλον της χώρας μας. Γίνεται λοιπόν αυτονόητο ότι θα πρέπει να υπάρξουν Ευρωβουλευτές  οι οποίοι θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα της χώρας, και άρα έχει μεγάλη σημασία η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Έγινε επίσης ξεκάθαρο ότι λάθη και παραλείψεις υπάρχουν και έχουν γίνει από το 2019 όπου και η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε τα ηνία της χώρας Σε κάθε όμως περίπτωση, το συνολικό αποτύπωμα αυτής της διακυβέρνησης είναι θετικό και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί ή να το αντικρούσει ειδικά «αν ξέρει από μαθηματικά». Υπάρχει μία σταθερή αναπτυξιακή προοπτική της χώρας με ταυτόχρονη μεγέθυνση των εισοδημάτων. Με αυτές τις ευρωεκλογές ουσιαστικά τίθενται ζητήματα που μας αφορούν όλους και δεν επιτρέπουν ούτε εφησυχασμό ούτε όμως και χαλαρότητα.

Recent Posts