Ένα ευχαριστώ και η επόμενη μέρα

 In Άρθρα

Επιτρέψτε μου καταρχάς από τις στήλες της εφημερίδας «Πρώτη της Αιγιαλείας» ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους χιλιάδες πολίτες της Αιγιαλείας, οι οποίοι ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη στον δήμο αλλά και τους επίσης χιλιάδες που στήριξαν την προσπάθεια μου και με τίμησαν με την ψήφο τους!

Με συγκινήσατε με την στήριξή σας και μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω!

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όλους σας! Σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο Αιγιαλείας και κυρίως την καθημερινότητά σας που μπορεί άμεσα να βελτιωθεί. Θα αξιοποιήσω την νέα μου θητεία στο Κοινοβούλιο και θα πάρω εκείνες τις πρωτοβουλίες μαζί με τους συνεργάτες μου ώστε να έρθει μία νέα περίοδος ευημερίας και προόδου για τον δήμο που του αξίζει!

Τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά! Οι πρώτες συναντήσεις του έχουν ως στόχο όσα δεσμεύθηκε στους πολίτες προεκλογικά: επενδύσεις για να έρθουν νέες δουλειές και αίσθημα ασφάλεια για τους πολίτες!

Τα πρώτα νομοσχέδια έρχονται μόλις ξεκινήσει η θητεία της νέας βουλής: για τη νέα δομή της κυβέρνησης με μικρότερο κράτος και μετακλητούς, για λιγότερους φόρους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και για την κατάργηση του ασύλου της ανομίας στα Πανεπιστήμιά μας.

Περνάμε άμεσα από τα λόγια στα έργα φέρνοντας ένα άλλο δείγμα ήθους και ύφους στην εξουσία, ριζικά διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε την προηγούμενη τετραετία.

Χωρίς διορισμούς συγγενών, με αξιοκρατία και έλεγχο για όλους!

Έχουμε υψηλούς στόχους αλλά κρατάμε το κεφάλι χαμηλά!

Η Ελλάδα άρχισε ήδη να χαμογελά!

Θα τα καταφέρουμε!

Recent Posts