Διευρυμένη ΝΟΔΕ Αχαΐας για εκλογές 7ης Ιουλίου

 In Ομιλίες

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

μέλη και στελέχη της ΝΟΔΕ,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

 

Λυπάμαι που ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, καθώς ο πολιτικός αγώνας μας για τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεν είναι μόνο προσωπικός και τοπικός, αλλά συλλογικός, πολυεπίπεδος και πανελλαδικός, που δίνεται από όλους μας με έναν και μόνο στόχο:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος αυτοδύναμος πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Νέα Δημοκρατία πανίσχυρη στην επόμενη Βουλή!

Είμαι βέβαιος ότι όλες και όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και το ίδιο πείσμα, ώστε να γίνουμε εμείς, οι καταλύτες σε μια εποχή ισχυρής ανάπτυξης για την χώρα, σε μια εποχή ισχυρής ανάπτυξης, επιτέλους, και στην Αχαΐα!

Στον αγώνα αυτό, κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν υπολείπεται.

Ιδιαίτερα τώρα, που επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας είναι ο ίδιος ο Πρόεδρός μας, βάζοντας ως στοίχημα να γίνει γαλάζιος και ο νομός μας, αλλά όχι ως κομματικό λάβαρο, αλλά ως περιοχή – σύμβολο της νέας ελπίδας.

Χρέος μας να πάμε κοντά σε όλους τους πολίτες. Να τους μιλήσουμε, να τους ακούσουμε, να τους πείσουμε ότι εμείς ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη και ότι δεν θα κάνουμε πολιτική με ψέματα και διχασμούς.

Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο.

Στις 7 Ιουλίου τελειώνει και τυπικά ο εφιάλτης ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί θα οδηγηθούμε σε μία εποχή πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη.

Σήμερα πια δεν υπάρχουν κάστρα. Δεν υπάρχουν πολιορκητές και πολιορκούμενοι. Υπάρχουν μόνο οι πολίτες και οι ανάγκες τους. Υπάρχει μόνο ο τόπος μας!

Στις 7 Ιουλίου κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον, με μία νέα πολιτική που θα μειώνει φόρους, θα προσελκύει επενδύσεις, θα δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας.

Πάμε όλοι μαζί, με πίστη και αισιοδοξία.

Καλό μας αγώνα και με τη νίκη!

Recent Posts