Ενωμένη Πάτρα με τον Νίκο Παπαδημάτο

 In Άρθρα

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας, Νίκο Παπαδημάτο. Πώς άλλωστε να συστήσεις στους συμπολίτες μας έναν διακεκριμένο μαιευτήρα – γυναικολόγο που επί δεκαετίες συνεισφέρει στην κοινωνία της πόλης, είτε με την επιστημονική του ιδιότητα είτε ως πολιτικός.

Ήδη συμπολίτες μας, με ευρεία κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα, ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμά του δηλώνοντας ενεργό συμμετοχή στην εκλογική μάχη για τις Δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με την ένταξή τους στην δημοτική του παράταξη «Πάτρα Ενωμένη». Είναι άντρες και γυναίκες που εκπροσωπούν όλο το ηλικιακό φάσμα, από διάφορα επαγγέλματα και που καλύπτουν γεωγραφικά όλη την έκταση του Δήμου Πατρέων, διατεθειμένοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να σταματήσει ο κατήφορος στο Δήμο Πατρέων. Γιατί ο δήμος της Πάτρας έχει κάνει βήματα οπισθοδρόμησης την τελευταία πενταετία. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και απευθύνονται για βοήθεια στις κοινωνικές δομές του δήμου. Επιπλέον δε, ελάχιστες δουλειές άνοιξαν και καμία νέα επένδυση δεν γίνεται. Ο νυν δήμαρχος έχει μεγάλες ευθύνες για την εικόνα παρακμής της τελευταίας πενταετίας με τις ιδεοληψίες του ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε όσο ποτέ έναν δήμαρχο που θα φέρει νέες δουλειές στην πόλη και δεν θα εξαντλεί την δραστηριότητά του στην παροχή συσσιτίων, που μόνο βραχυπρόθεσμα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Που θα βγάλει την πόλη μας από την οπισθοδρόμηση και θα την οδηγήσει στη νέα εποχή της ανάπτυξης και της προόδου. Που θα βελτιώσει την καθημερινότητα αντιμετωπίζοντας τα ζητήματα της καθαριότητας, του πρασίνου και του κυκλοφοριακού. Και αυτό μπορεί να γίνει με μία υποψηφιότητα που και θα εμπνέει με το ήθος της, θα ενώνει τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης και θα τους κάνει να αγαπήσουν τη συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας για να δημιουργήσουν ξανά.

Και ο Νίκος Παπαδημάτος με την δημοτική παράταξή του «Πάτρα Ενωμένη» έχει όλα αυτά τα εχέγγυα για μια νέα εποχή δημιουργίας. Μαζί του!

Recent Posts