Κοινή Δήλωση Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ. κ. Β. Οικονόμου και Αν. Τομεάρχη Υγείας κ. Ι. Φωτήλα για την τιμητική βράβευση της κ. Μερόπη Ν. Σπυροπούλου

 In Δελτία Τύπου

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Αν. Τομεάρχης, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Μία λαμπρή επιστήμονας, μία Ελληνίδα, η Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην βουλευτής επικρατείας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Μερόπη Ν. Σπυροπούλου, τιμήθηκε από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού (A.U.B.) και το παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οδοντιατρικής Έρευνας του Λιβάνου (L.A.D.R.) με τον τίτλο «Pioneer in Dentistry». Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό, στις 15 Δεκεμβρίου 2018, με γενικό θέμα «Ηθική στην Οδοντιατρική Επιστήμη – Κατά την Κλινική πράξη και στην Έρευνα», στο οποίο η κ. Σπυροπούλου είχε προσκληθεί ως ομιλήτρια με θέμα «Επικοινωνία μεταξύ γιατρού και αρρώστου στη σύγχρονη εποχή». Επίσης ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος της Ορθοδοντικής Εταιρείας του Λιβάνου.

 Ο Τομέας Υγείας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συγχαίρει την κ. Σπυροπούλου για τις διακρίσεις που της απονεμήθηκαν και αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια που μία οδοντίατρος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό επιδεικνύοντας πλούσιο έργο».

Recent Posts