«Να δοθεί τέλος στην παλαιοκομματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» με τους Γιάννη Παπαγιάννη και Ανδριάννα Ζαρακέλλη, το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου:

  • Συλλυπητήρια στους συγγενείς του αδικοχαμένου Βορειοηπειρώτη. Η αλβανική πλευρά χειρίστηκε λανθασμένα το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε ένα περαιτέρω διάβημα ώστε να εξιχνιαστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης. Τέτοιες ώρες όμως είναι σημαντική η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία.
  • Εφόσον αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουμε βγει από τα μνημόνια, για ποιο λόγο δεν αποφασίζει μόνη της η Ελλάδα να μην προβεί σε επιπλέον μειώσεις των συντάξεων αλλά περιμένει την απόφαση του Eurogroup;
  • Η κυβέρνηση που επιθυμεί πραγματικά τη συνταγματική αναθεώρηση το κάνει στην αρχή της θητείας της και όχι στο τέλος της που παραπαίει και αναζητά ευκαιριακές πλειοψηφίες ώστε να επιβιώσει λίγους μήνες παραπάνω. Η θέση της ΝΔ είναι ξεκάθαρη: όλα τα κόμματα να κάνουν τις προτάσεις τους, όλες οι προτάσεις να κριθούν αναθεωρητέες και η επόμενη βουλή θα αποφασίσει ποιες θα προχωρήσουν και ποιες όχι.
  • Βγήκαν κάποιες πρωτόδικες αποφάσεις που δικαιώνουν τους συνταξιούχους σε σχέση με τα αναδρομικά. Είναι εντυπωσιακή η επιχειρηματολογία που ενστερνίζεται η κ. Αχτσιόγλου στην έφεση που άσκησε ως Υπουργός.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=vPosGN3kFLg&feature=youtu.be

Recent Posts