“Στο πλευρό των νέων υποψηφίων”

 In Άρθρα

*του Ιάσονα Φωτήλα

Στη συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με το προεδρείο της ΔΕΕΠ Αχαϊας, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των συνυποψηφίων μου που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά στην κάλπη.

Κατέστησα σαφές ότι το τηλέφωνό μου θα είναι πάντα ανοιχτό, στο οποίο μπορούν να με καλέσουν ανά πάσα στιγμή, ζητώντας μου την οποιαδήποτε διευκόλυνση και συνδρομή.    

Το έκανα διότι θεωρώ ηθική υποχρέωση μου να βοηθήσω, όπου και όσο μπορώ, τις νέες υποψήφιες και τους νέους υποψήφιους. Καθώς βρέθηκα κάποτε κι εγώ στη θέση τους, γνωρίζω πολύ καλά το άγχος που έχει κάποιος/α όταν καλείται να δώσει την εκλογική μάχη χωρίς να έχει την ανάλογη εμπειρία.

Οι νέοι άνθρωποι που εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση μας για να πατήσουν γερά στο πόδια τους, προκειμένου να συνεχίσουν την πολιτική διαδρομή τους, εντός της παράταξης μας, και μετά από τις εκλογές.

Άλλωστε, η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού παραμένει ζητούμενο, ενώ τον δρόμο προς αυτήν έδειξε και συνεχίζει να δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας σε μεγάλο βαθμό νέα πρόσωπα για τα ψηφοδέλτια.           

Ως εκ τούτου, με το κράμα της εμπειρίας και της ανανέωσης, της πολιτικής γνώσης και του ενθουσιασμού, και προπαντός με οδηγό το έργο μας, τις αρχές και τις αξίες μας, πορευόμαστε προς τις επικείμενες εκλογές με την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει μια νέα, ισχυρή, εντολή, ώστε να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα!    Και αυτό θα το πετύχουμε μόνο μέσα από τις συνέργειες, τις συνεργασίες και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Recent Posts