«Στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Πάτρας ο Ιάσονας Φωτήλας για αποζημιώσεις σε παραγωγούς»

 In Δελτία Τύπου, Χωρίς κατηγορία

Με πρωτοβουλία του Ιάσονα Φωτήλα Βουλευτή ΝΔ Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Πάτρα για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την αρμόδια επιτροπή του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ και συγκεκριμένα με τον διευθυντή του υποκαταστήματος κ. Τσιλιγιάννη, τον υποδιευθυντή κ. Μπαστογιάννη, τον προϊστάμενο εφαρμογών του ΕΛΓΑ κ. Στεργίου και την αναπληρώτρια επόπτη του υποκαταστήματος ενώ παρόν στη συνάντηση ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Παναιγιάλειου Ένωσης Συνεταιρισμών κος. Νίκος Μιχαλόπουλος .

Ο κ. Φωτήλας ενημερώθηκε για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους αγρότες της Αχαΐας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων του Σεπτεμβρίου του 2023 και συγκεκριμένα των καταστροφών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Daniel” και “Elias”. Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις καταστροφές που υπέστησαν καλλιέργειες σταφίδας στην Αιγιάλεια,  σε καλλιέργειες όπως μήλα Γουμένισσας στην περιοχή των Καλαβρύτων καθώς επίσης και σε καταστροφές σε  κηπευτικά ήδη στην περιοχή της Δυτ. Αχαΐας. Η σχετική επιτροπή του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στην Πάτρα διαβεβαίωσε το βουλευτή πως προωθούνται άμεσα λύσεις και πορίσματα για τις σχετικές ζημιές.

Ο βουλευτής ΝΔ Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας και η αρμόδια επιτροπή του ΕΛΓΑ στο υποκατάστημα της Πάτρας αποφάσισαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την επίλυση ζητημάτων των αγροτών της Αχαΐας.

Recent Posts