Χαιρετισμός νέα ΝΟΔΕ

 In Ομιλίες

Φίλες και φίλοι,

Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους τα μέλη της νέας ΝΟΔΕ, τον πρόεδρο Ανδρέα Μαζαράκη για την επανεκλογή του και τον Ανδρέα Νικολάου για τον υποδειγματικό προεκλογικό αγώνα που από κοινού με τον πρόεδρο έδωσαν.

Οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου ήταν για τη Νέα Δημοκρατία μία διαδικασία ιδιαίτερα σημαντική.

Κατέδειξε ότι η μεγάλη, φιλελεύθερη, δημοκρατική και λαϊκή παράταξή μας ανανεώνεται και διευρύνει την απήχησή της  στον τόπο μας με χιλιάδες νέα μέλη. Η συμμετοχή στην Αχαΐα – άνω των 5.700 μελών μας -αποδεικνύει ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Αυτή η ανανέωση και η διεύρυνση φέρει τη σφραγίδα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπό την ηγεσία του, με καλά μελετημένα βήματα, διαμορφώνεται μία μεγάλη πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία στην πατρίδα μας ώστε και να φύγει σύντομα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η χειρότερη που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα μία Ελλάδα της ανάπτυξης και της προκοπής.

Όλοι μαζί λοιπόν, τα μέλη μας, η νεολαία μας – η ΔΑΠ στα πανεπιστήμια και η ΟΝΝΕΔ – και τα άξια στελέχη μας, μπορούμε να φτιάξουμε ένα κόμμα σύγχρονο, δημοκρατικό και ανανεωμένο.

Ως βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, από την πρώτη στιγμή κινήθηκα σε πνεύμα ενωτικό γιατί πιστεύω ότι μόνο με γνώμονα το τρίπτυχο Ενότητα – Συνοχή – Αλληλεγγύη μπορούμε να συνεχίσουμε.

Στο τέλος θα τα καταφέρουμε!

Τώρα «σηκώνουμε τα μανίκια» για ακόμα καλύτερη εξειδίκευση του κυβερνητικού προγράμματός μας και ακόμα περισσότερη δουλειά, ώστε να πείσουμε και άλλους.

Καλή αρχή λοιπόν για τη ΝΟΔΕ μας και να είναι το 2018 έτος πολιτικών εξελίξεων ώστε να ανοίξει μία νέα προοπτική δημιουργίας για την πατρίδα μας!

Σας ευχαριστώ.

Recent Posts