«Όλες και όλοι στις κάλπες για μια αυτοδύναμη ΝΔ!»

 In Άρθρα

Του Ιάσονα Φωτήλα

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου, που βρίσκονται μπροστά μας, είναι οι σημαντικότερες, οι πλέον κρίσιμες, καθώς είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα μας θα συνεχίσει να βαδίζει σταθερά, τολμηρά και μπροστά.

Στις 21 Μαΐου, πετύχαμε ομολογουμένως ένα σημαντικό και σπουδαίο αποτέλεσμα. Επιβραβευτήκαμε από τους πολίτες, τόσο για το έργο της κυβέρνησης μας όσο και για τον ορθό πολιτικό λόγο μας. Δικαιώθηκε στην κάλπη, όχι απλώς μία προεκλογική στρατηγική, αλλά μία στρατηγική τετραετίας.

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε στον περίγυρό σας κάποιους συμπολίτες μας που την τελευταία στιγμή επέλεξαν να μην μάς ψηφίσουν. Σας ζητώ, λοιπόν, να κάνετε μια προσπάθεια και να τους εξηγήσετε γιατί είναι σημαντικό την επόμενη μέρα να έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκο αυτή τη στιγμή με το μέλλον της χώρας, καθώς μόνο η σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον, την προκοπή και τη σταθερότητα. Εκτός, όμως, αυτού, δεν υπάρχει και καμία άλλη πρόταση διακυβέρνησης.

Όλοι οι άλλοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι πρώτος στην… αντιπολίτευση. Ποιος θα έχει το ρετιρέ της κεντροαριστερής πολυκατοικίας. Μόνο που στις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση. Ας τα λύσουν αυτά μετά τις εκλογές, θα έχουν, εξάλλου, χρόνο. Θα έχουν και χρόνο να αναλογιστούν τι είναι αυτό το οποίο πήγε στραβά. Γιατί έπεσαν στο 20%.

Εμείς θα αξιοποιήσουμε και το τελευταίο λεπτό της προεκλογικής περιόδου για να συναντούμε πολίτες, να εξηγούμε με απλά λόγια γιατί είναι σημαντικό η χώρα να έχει την Κυριακή μια σταθερή κυβέρνηση, με μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία να είναι άνετη, να είναι λειτουργική και να μπορούμε ακριβώς να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα, το οποίο έχουμε, ήδη, παρουσιάσει στον ελληνικό λαό.

Επομένως, έχει πολύ μεγάλη σημασία στις μεθαυριανές εκλογές να πάμε όλες και όλοι. Δεν χωρεί και δεν συγχωρείται κανένας εφησυχασμός και καμία ολιγωρία. Να πάμε, λοιπόν, την Κυριακή στις (άδειες) κάλπες να τελειώσουμε και να δώσουμε στον τόπο μας την κυβέρνηση που τού αξίζει: μια τετραετία ακόμη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 21 Μαϊου κάναμε το μεγάλο βήμα. Στις 25 Ιουνίου κάνουμε το άλμα για να συνεχίσει η πατρίδα μας στον δρόμο της υπερηφάνειας, της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Για να συνεχίσει να προχωράει Σταθερά, ακόμα πιο Τολμηρά, Μπροστά!

ΣΣ: Ο Ιάσονας Φωτήλας είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας. 

Recent Posts