Δήλωση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας για το ηχηρό μήνυμα των πρόσφατων εκλογικών αποτελεσμάτων

 In Δελτία Τύπου

ΔΥΟ εκλογικά αποτελέσματα – στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στους Χημικούς για το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας για τα κεντρικά όργανα διοίκησης – ΕΝΑ ηχηρό μήνυμα στην αποτυχημένη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ που εκλέχθηκαν στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η νίκη αυτή αποτελεί ένα μήνυμα αναγνώρισης του έργου που επιτελούν με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη και άνοδο της ΔΗ.ΚΙ. Χημικών – που διπλασίασε τα ποσοστά της – για το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και για τα κεντρικά όργανα Διοίκησης. Η νίκη αυτή ήταν μια καθαρή απάντηση στο καθεστώς αβεβαιότητας και οπισθοδρόμησης που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή δύναμη, καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε στο έργο σας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Recent Posts