Πρώτο δείγμα θετικόν

 In Άρθρα

Από τις στήλες της «Γνώμης» θέλω να πω καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αχαΐας που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία καθώς και τους 14.873 πολίτες που στήριξαν την προσπάθεια μου και με έστειλαν στο Κοινοβούλιο για άλλη μία θητεία.

Με συγκινήσατε με την στήριξή σας και μου δώσατε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω!

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σε όλους σας!

Σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Πάτρα, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα, την Αχαγιά, τη Χαλανδρίτσα – όλο τον νομό μας – και κυρίως την καθημερινότητά σας που μπορεί άμεσα να βελτιωθεί. Θα αξιοποιήσω την νέα μου θητεία παίρνοντας εκείνες τις πρωτοβουλίες ώστε να έρθει μία νέα περίοδος ευημερίας και προόδου για τον νομό μας που του αξίζει!

Τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Η πρώτη συμβολική κίνηση ήταν η τοποθέτηση ενός ιατρού στον ιερό χώρο της Ακρόπολης ώστε να παρέχεται ιατρική φροντίδα στους τουρίστες από την ηλίαση και άλλες ασθένειες. Γιατί εκεί είχαμε φτάσει με την προηγούμενη κυβέρνηση: να μην υπάρχει ιατρός για τους χιλιάδες τουριστών που επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο. Ένας ιατρός που είχε τοποθετηθεί το 2014 από τον τότε Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα επί κυβερνήσεως Σαμαρά! Αλλά – φευ! -Απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές του 2015!

Οι πρώτες συναντήσεις του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν ως στόχο όσα δεσμεύθηκε στους πολίτες προεκλογικά: επενδύσεις για να έρθουν νέες δουλειές και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες! Θα ακολουθήσουν τα πρώτα νομοσχέδια μόλις ξεκινήσει η θητεία της νέας βουλής στις 17 Ιουλίου: για τη νέα δομή της κυβέρνησης με μικρότερο κράτος και μετακλητούς, για λιγότερους φόρους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και για την κατάργηση του ασύλου της ανομίας στα Πανεπιστήμιά μας. Θα ακολουθήσουν οι βελτιωμένες ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις και πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν γρήγορα για την ανακούφιση πολιτών και επιχειρήσεων.

Περνάμε άμεσα από τα λόγια στα έργα φέρνοντας ένα άλλο δείγμα ήθους και ύφους στην εξουσία, ριζικά διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε την προηγούμενη τετραετία. Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε ζάλη μη μπορώντας να καταλάβει ακόμα γιατί έχασε!

Εμείς στη Νέα Δημοκρατία προχωράμε όμως γοργά το σχέδιό μας για τη φωτεινή Ελλάδα!

Χωρίς διορισμούς συγγενών, με αξιοκρατία και έλεγχο για όλους!

Έχουμε υψηλούς στόχους, αλλά κρατάμε το κεφάλι χαμηλά!

Θα τα καταφέρουμε!

Recent Posts