«Στενάχωρη αλλά επιβεβλημένη η ακύρωση του καρναβαλιού στην Πάτρα»

 In Δελτία Τύπου

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στο ραδιόφωνο του ALPHA 98,9 FM με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου:

  • Το διακύβευμα της δημόσιας υγείας των πολιτών ήταν το πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή την συγκυρία, με τα πρώτα κρούσματα κορωναϊού να εμφανίζονται και στη χώρα μας. Συνεπώς, η ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων ήταν επιβεβλημένη, όσο δυσάρεστη και στενάχωρη ήταν για εμάς τους καρναβαλιστές στην Πάτρα που συμμετέχουμε χρόνια στις εκδηλώσεις.
  • Είναι θετική η επεξεργασία από το Υπουργείο Οικονομικών μέτρων που θα απαλύνουν προσωρινά την οικονομική ζημία των επιχειρηματιών και των παραγωγικών φορέων που είχαν επενδύσει στις εκδηλώσεις. Είναι επίσης θετικό το γεγονός ότι ήδη σχεδιάζεται η μεταφορά των σχετικών εκδηλώσεων στα τέλη Ιουνίου.
  • Είναι ευκαιρία μέσω αυτής της αιφνίδιας ακύρωσης να αναλογιστούμε το πόσο σημαντικό για την οικονομία της Πάτρας είναι το καρναβάλι και πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.
  • Με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίσαμε, εκτός του ότι δεν επιφέραμε μειώσεις, αλλά αντίθετα αυξήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες συμπολιτών μας, σκεφτήκαμε τα παιδιά μας και αυτούς που μπαίνουν τώρα στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=7M7HKinwQM8&feature=youtu.be

Recent Posts