Χαιρετισμός του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, για το νέο διαδικτυακό τόπο της ΔΑΚΕ Σισμανογλείου

 In Ομιλίες

«Η Υγεία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτες, με την καρδιά να είναι τα νοσοκομεία και οι πνεύμονες η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Δυστυχώς, σήμερα ο χώρος της υγείας πλήττεται από την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των Υπουργών κ.κ. Ξανθού και Πολάκη, που έχουν αναγάγει το βόλεμα ημετέρων, την περιφρόνηση προς τους ασθενείς και την αναξιοκρατία σε βασικές τους αρχές.

Εντούτοις, υπάρχουν υγιείς δυνάμεις μέσα στα νοσοκομεία, και γενικότερα στις μονάδες υγείας ανά τη χώρα, που αντιστέκονται στον ευτελισμό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παρέχονται υψηλής ποιότητας φροντίδα στους ασθενείς.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι εξαιρετικά σημαντική η δράση της ΔΑΚΕ Σισμανογλείου – ενός νοσοκομείου στολιδιού – που ως κορυφαία παράταξη εκπροσωπεί τον υγιή συνδικαλισμό. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη νέα προσπάθεια που κάνει να αναβαθμίσει την επικοινωνία με τους πολίτες εγκαινιάζοντας τον νέο διαδικτυακό της τόπο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Πρόεδρό μας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο δύσκολο έργο που θα έχει για την ανάταξη της υγείας μέσω του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των νοσοκομείων, με τη σταθερή εκπαίδευση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των, με την απόσυμφόρησή τους, με την κατάργηση των κομματικών προσλήψεων, των αυτοσχεδιασμών και της προχειρότητας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο διαδικτυακό τόπο της ΔΑΚΕ Σισμανογλείου.»

Recent Posts