Συνέντευξη Ιάσονα Φωτήλα, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στον ρ/σ MAXFM Πάτρας

 In Συνεντεύξεις

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στον ρ/σ MAXFM Πάτρας, το πρωί της Πέμπτης 04 Ιουλίου.

– Οι πολίτες έδωσαν κατά αρχάς μια μεγάλη απάντηση στις 26 του μηνός. Περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στις 07. Αυτό που φαίνεται και το μήνυμα που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι πολίτες θέλουν μια πολιτική αλλαγή. Θέλουν, και στήριξαν, για πρώτη φορά, όχι εκείνον που τους είπε τα περισσότερα αλλά εκείνον που μίλησε στο μυαλό τους και στην καρδιά τους. Και αυτός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

– Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία μετά αυτά τα 4 χρόνια διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα και υπολοίπων, να πετάξουμε από πάνω μας τον λαϊκισμό και το ψέμα. Και να πορευτούμε με μια άλλη συνταγή, τη συνταγή της δουλειάς και της αλήθειας! Αυτό εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την αρχή πορεύτηκε χωρίς διχαστικό λόγο, χωρίς πόλωση, χωρίς ταξίματα, και ο κόσμος τον πίστεψε, τον αγκάλιασε και τον δικαίωσε!

– Η Αχαΐα θα κάνει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα και αυτή μια πολιτική αλλαγή, θα βαφτεί μπλε και η ίδια η πορεία της Αχαΐας το επόμενο διάστημα πιστεύω ότι και η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για Αχαΐα. Να ξαναδούμε την Αχαΐα ένα σύμβολο ανάπτυξης!

– Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, και η ΝΔ προς αυτή την κατεύθυνση κινείται, είναι ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για να φύγουμε από την εποχή της Αχαΐας της αποβιομηχάνισης, της αφάνειας και της ανεργίας!

– Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ίδιος να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας. Ακριβώς γιατί θέλει να δείξει ότι η Αχαΐα θα έχει εκείνο που της αξίζει την επόμενη μέρα!

– Θεωρώ ότι θα υπάρχει μια ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ για να μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά χωρίς να μπει σε περιπέτειες!

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στον κάτωθι σύνδεσμο:

Recent Posts